Siirry sisältöön

21.4.2023

Tarmo Aarnio valittiin yhteistyöjohtajaksi

KUUMA-seutu liikelaitoksen johtokunta päätti 20.4.2023 kokouksessaan valita KUUMA-seutu liikelaitoksen yhteistyöjohtajan virkaan Tarmo Aarnion. KUUMA-seutu onnittelee Tarmoa valinnasta!

Tehdyn kokonaisarvioinnin perusteella, kun arvioitiin perehtyneisyyttä virkaan tulevien työtehtävien ja vastuiden, henkilökohtaisten ominaisuuksien ja virkaan sopivuuden näkökulmista, todettiin, että Tarmo Aarnion mahdollisuudet ja kyky täyttää KUUMA-seutu yhteistyöjohtajan viran erityiset vaatimukset tarkoituksenmukaisella tavalla täytettävässä virassa ovat arvioiden siinä määrin ilmeiset, että hänen voidaan arvioida selviytyvän viran vaatimuksista menestyksekkäästi.

Valintapäätös perustuu hakemuksiin, hakijoiden toimittamiin hakemuksen liitteisiin sekä haastatteluun ja näihin perustuvaan kokonaisarviointiin. Valittavan tulee täyttää myös yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin sekä asetetut kelpoisuusehdot.

Vaali on ehdollinen siihen asti, kunnes virkaan valittu on esittänyt hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Yhteistyöjohtajan keskeisimmät tehtävät ovat KUUMA-seutu yhteistyön edunvalvonta ja kehittäminen sekä huolehtia KUUMA-seutu liikelaitoksen komission ja johtokunnan päätösten valmistelusta, täytäntöönpanosta sekä tiedottamisesta. Lisäksi tehtäviin kuuluu myös toimiminen tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa, erilaisten selvitysten laatiminen sekä talousarvion, taloussuunnitelmien ja tilinpäätöksen valmistelu. Lisäksi yhteistyöjohtaja johtaa liikelaitoksen toimistoa ja toimii esihenkilönä kahdelle asiantuntijalle.

Lisätietoja: Keravan kaupunginjohtaja Kirsi Rontu, kirsi.rontu(at)kerava.fi

Kokouksen esityslista löytyy Keravan kaupungin sivuilta(siirryt toiseen palveluun). Pöytäkirja julkaistaan samassa paikassa heti sen tarkistamisen jälkeen.

Muut tiedotteet