Siirry sisältöön

11.8.2020

KUUMA-seudun kuntien väljemmän asumisen vaihtoehdot kiinnostavat Tuusulan Asuntomessuilla

Elokuun 3. päivänä käynnistyneet Tuusulan asuntomessut sujuivat ensimmäisellä viikolla hienosti ja kymmenen Kuuma-seudun kunnan yhteinen messuosasto on herättänyt runsaasti kiinnostusta sekä itse messuilla että sosiaalisessa mediassa ja verkossa.

-Digikampanjamme on tähän mennessä tavoittanut jo yli 500 000 ihmistä, kertoo KUUMA- seudun yhteistyöjohtaja Antti Kuusela. Grillijuhlakampanjan pääpalkinto Weberin kaasugrilli on ollut osastomme vetonaula. Lisäksi arvomme päivittäin kuntakohtaisia palkintoja alueen yrityksiin, Kuusela jatkaa.

-Idea grillijuhlista lähti mielikuvista, millaista KUUMA-seudulla on asua ja mitä mahdollisuuksia tarjoamme asukkaillemme. Yhdessä mainostoimiston kanssa messutyöryhmämme listasi näitä asioita ja niiden lopputulemana totesimme elämän täällä olevan mukavan väljää, jopa yhtä juhlaa. Lopputuloksena syntyi konsepti grillijuhlista. Niitä vietämme koko kuukauden Tuusulan asuntomessuilla, kertoo Tuusulan elinvoimajohtaja Kristiina Salo.

Jo nyt voidaan sanoa, että KUUMA-seutu kiinnostaa aiempaa enemmän etenkin pääkaupunkiseudulla asuvia, jotka etsivät järkevän hintaista ja väljempää asumista Helsingin välittömässä läheisyydessä. Muuttohalukkuutta tukee se, ettei tämä tarkoita palveluista ja saavutettavuudesta tinkimistä. Yhteinen messuesiintyminen on myös kustannustehokas tapa tehdä kuntien asumis- ja imagomarkkinointia, summaa Kuusela.

KUUMA-kuntia ovat Hyvinkää, Järvenpää, Kirkkonummi, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Tuusula ja Vihti. Asuntomessut jatkuvat Tuusulan Rykmentinpuistossa 30.8.2020 asti.
Lisätietoja:
Antti Kuusela
040 318 2818
antti.kuusela@kuusela.fi

Muut tiedotteet