Siirry sisältöön

16.9.2021

KUUMA-seudulle kunniamaininta Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailussa

KUUMA-seutu liikelaitos ja kaikki 10 KUUMA-kuntaa saivat kunniamaininnan Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailussa Tuusulan asuntomessujen ympärille luodusta asumisen yhteismarkkinointi-konseptista Elämä on grillijuhla.
Tuomariston perustelut: Nerokkaasti asuntomessuihin yhdistetty kampanja, jolla saavutettu hyviä tuloksia. Plussaa pitkäjänteisyydestä ja jatkuvuudesta tuleviin 2024 asuntomessuihin. Loistava kokonaisuus, jossa on hyödynnetty laajasti niin strategista markkinointia kuin somekanavia ja kaikkea siltä väliltä. Pohjana kaikelle on ammattimainen analysointi, markkina- ja suunnittelutyön osalta.
Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailuun osallistui neljäkymmentäkuusi (46) kilpailutyötä. Kilpailutöistä valittiin kolmetoista (13) shortlistalle, joista kolme (3) palkittiin ja peräti seitsemän (7) ansaitsi kunniamaininnan. Kuntamarkkinointi on kehittymässä vahvemmin strategiaa tukevaksi ja edistäväksi toiminnaksi. Moni kilpailu työ sisälsi pitkäjänteistä suunnitelmallisuutta, joka etenee strategiatasolta aina käytännön markkinointitekoihin.
Kilpailussa kultaa sai Iisalmen kaupunki & By Iisalmi -kumppaniverkosto: ROCK By Iisalmi! – Tehdään ihmeitä 100 % rockilla asenteella, hopeaa Pudasjärven kaupunki: Järjen äärellä -kampanja ja pronssia Helsingin kaupunkiympäristön toimiala: Parempaa katutyöviestintää
Kunniamaininnat menivät KUUMA-seudun lisäksi Jyväskylään, Helsinkiin, Imatralle, Mikkeliin, Kouvolaan ja Poriin.
Linkki Kuntaliiton tiedotteeseen Pitkäjänteinen ja systemaattinen markkinointityö toi Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailussa kullan Iisalmeen | Kuntaliitto.fi
Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailu järjestettiin nyt 16. kerran kaikille kuntataustaisille organisaatioille. Kilpailun tarkoituksena on vahvistaa kuntien, seutujen ja alueiden markkinointi- ja viestintäosaamista sekä jakaa hyviä käytäntöjä. Kilpailun takana ovat kunta- ja seutumarkkinoinnin kehittämistyötä tekevät järjestöt: Suomen Kuntaliitto, Suomen Elinkeino- ja Kehitysyhtiöt SEKES sekä Suomen matkailuorganisaatiot SUOMA.  
Kilpailun tulokset julkaistiin Kuntamarkkinoiden yhteydessä 15.9.2021.

Lisätietoja: Yhteistyöjohtaja Antti Kuusela, antti.kuusela@kuuma.fi , puhelin 040 318 2818

Muut tiedotteet