Siirry sisältöön

23.9.2020

Kuuma-seudulla elämä on grillijuhlaa, asuntomessujen jälkeenkin

Tuusulan Asuntomessut tarjosivat Kuuma-seudun kunnille mahdollisuuden laajentaa yhteistyötä. Yhteistyössä päätettiin toteuttaa yhteinen asumisen markkinointikampanja teemalla ”Elämä on grillijuhlaa”. Kampanjan tarkoituksena oli kertoa seudun monipuolisista asumisen mahdollisuuksista sekä lisätä Kuuma-seudun tunnettuutta.

-Teimme yhteismarkkinointikampanjan Tuusulan asuntomessujen aikaan niin itse messuilla olevalla osastolla kuin digimarkkinoinnillakin. Digikampanjamme tavoitti lähes miljoona silmäparia ja asuntomessuillakin kävi 70 000 vierailijaa. Saimme nostettua Kuuma-seudun tunnettuutta ja luotua vankempaa mielikuvaa alueen asumismahdollisuuksista. Kampanja onnistui siis varsin hyvin, kertoo Kuuma-seudun yhteistyöjohtaja Antti Kuusela.

-Järkevän hintaista asumista Helsingin kupeessa oli yksi markkinointiteemamme ja se herätti paljon kiinnostusta, jatkaa Kuusela.

-Toteutimme messujen yhteydessä kyselyn. Saimme vastauksia reilut 2000 kappaletta ja tulokset ilahduttavat meitä kovasti. Kuuma-seutu mielletään muun muassa nuorekkaaksi, hauskaksi ja rennoksi paikaksi asua. Ja sitähän tämä on! Mahtavaa, että se välittyy myös ulospäin, ilakoi Tuusulan elinvoimajohtaja Kristiina Salo, joka on toiminut messutyöryhmän puheenjohtajana.
-Jatkotoimenpiteitä mietitään, miten tästä eteenpäin ja miten yhteistä asumisenmarkkinointia tehdään jatkossakin. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Kuuma-seutuhan ei häviä minnekään näin asuntomessujen jälkeenkään, vaan olemme jatkossakin pääkaupunkiseudun kupeessa valmiina houkuttelemaan ja vastaanottamaan uusia asukkaita alueellemme, summaa Kuusela.

Lisätietoja
Antti Kuusela, 040 318 2818, antti.kuusela@kuuma.fi www.kuuma.fi https://grillijuhla.kuuma.fi/

KUUMA-seutu muodostuu pääkaupunkiseudun ympärillä sijaitsevista 10 kehyskunnasta. KUUMA-kuntia ovat Hyvinkää, Järvenpää, Kirkkonummi, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Tuusula ja Vihti. KUUMA-yhteistyön tarkoituksena on jäsenkuntiensa kilpailukyvyn ja vetovoiman vahvistaminen osana Helsingin seutua, edunvalvonnan tehostaminen sekä palvelutuotannon laadun ja tehokkuuden parantaminen.

KUUMA-seudun yhteenlaskettu asukasmäärä on yli 320 000. Seudun väkiluvun on ennustettu kasvavan vuoteen 2040 mennessä enemmän kuin Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen maakuntien yhteensä.
Vuonna 2019 KUUMA-seudun keskimääräinen työttömyysaste oli 7,0 prosenttia. KUUMA-seudun työttömyysaste alitti sekä pääkaupunkiseudun (8,6 prosenttia) että koko maan (9,2 prosenttia) tason.
KUUMA-seudun keskimääräiset asumiskustannukset ovat selvästi pääkaupunkiseutua alhaisemmat

Muut tiedotteet