Siirry sisältöön

7.7.2020

Elämä on grillijuhlaa – Kuuma-seutu vahvasti mukana Tuusulan Asuntomessuilla elokuussa

Kuuma-seutu houkuttelee uusia asukkaita alueelleen tarjoamalla hyvät elämisen puitteet ja välittömän tunnelman – kuin olisi grillijuhlissa. Tunnelmaan ja puitteisiin pääsee helposti tutustumaan elokuussa Tuusulan asuntomessuilla, jossa Kuuma-seutu on näyttävästi esillä omalla osastollaan.

Idea grillijuhlista lähti mielikuvista, millaista Kuuma-seudulla on asua ja mitä mahdollisuuksia tarjoamme asukkaillemme. Yhdessä mainostoimiston kanssa messutyöryhmämme listasi näitä asioita ja niiden lopputulemana totesimme elämän täällä olevan mukavaa, jopa yhtä juhlaa. Lopputuotteena syntyi konsepti grillijuhlista. Niitä vietämme koko kuukauden Tuusulan asuntomessuilla.

Kristiina Salo, Tuusulan elinvoimajohtaja

Tuusulan vastuulla on tänä vuonna myös Kuuma-seudun puheenjohtajuus, joten messut osuivat varsin oivalliseen kohtaan, jatkaa messutyöryhmän puheenjohtajan tehtäviä hoitanut Salo. Pääkaupunkiseudun ympärillä oleva alue muodostaa KUUMA-seudun. KUUMA-seudun kuntia ovat Hyvinkää, Järvenpää, Kirkkonummi, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Tuusula ja Vihti.

Messuilla on mahdollista tutustua jokaiseen Kuuma-kuntaan ja saada lisätietoa asumisen eri vaihtoehdoista ja seudun muusta tarjonnasta yhdestä paikasta samalla kertaa. Tämän mahdollistaa vahva yhteistyö, jota Kuuma-kuntien välillä on.

Meillä on ollut mahtava työryhmä tekemässä töitä yhteisen hyvän eteen ja se näkyy myös messuosastollamme. Jokaisesta Kuuma-kunnasta on työryhmään kutsuttu eri alojen asiantuntijoita, jotka vapaaehtoisesti ovat halunneet antaa panoksensa messuyhteistyöhön. Olemme tiiviisti vieneet messuprojektia eteenpäin reilun vuoden ajan ja yhteistyön merkitys kuntien välillä on korostunut. Tässä on ollut ilo olla mukana.

Antti Kuusela, yhteistyöjohtaja

Kuuma-kunnista jokaisella on omat vahvuutensa ja erityisyytensä, mutta paljon myös yhdistäviä tekijöitä. Seudulla on tilaa elää, luonto on kaikkialla lähellä ja sujuvat liikenneyhteydet niin pääkaupunkiseudulle kuin muuallekin Suomeen. Näistä yhdistävistä tekijöistä ja jokaisen kunnan ainutlaatuisuuksista saa lisätietoa messuosastollamme koko elokuun ajan sekä kesän ajan jatkuvasta digikampanjasta

Muut tiedotteet